Velkommen til Fredericia Stenhuggeri

Vi beskæftiger kun dygtige og faguddannede stenhuggere

Velkommen til Fredericia Stenhuggeri

Vi beskæftiger kun dygtige og faguddannede stenhuggere

Fredericia Stenhuggeri

Fredericia Stenhuggeri er et lokalt, familieejet stenhuggeri, som har eksisteret i mere end 100 år.

Kvalitetshåndværk, et højt serviceniveau og punktlighed er altid i højsædet hos os. Fredericia Stenhuggeri drives i dag af 4. generation, stenhuggermester Peter Lund.

Vi beskæftiger kun dygtige og faguddannede stenhuggere og specialiserer os i alle former for natursten og gravsten, restaureringsarbejde, trapper, skulpturer, vandkunst, haveartikler, fuglebade, springvand, firmaprofilering og logosten m.m.

Som en garanti og tryghed for kunden, er vi det eneste stenhuggeri i området, som er medlem af Stenhuggerlauget i Danmark og Byg Garanti.

Se et udvalg af vores forskellige sten

Gravsten

Natursten

Urnesten

Plænesten

Logosten

Fredericia Stenhuggeri er beliggende i Jyllandsgade 63, på Axeltorv i hjertet af Fredericia, hvor vi har en flot og meget varieret udstilling.

Fredericia Stenhuggeri har også en spændende skulpturudstilling på hjørnet af Vesterbrogade og Frederik 3.s vej, lige ved Fredericia Banegård.

Besøg vores flotte udstillinger på både Axeltorv og Vesterbrogade, når du har tid og lyst – de er altid åbne.

Nyt: Vi er stolte af at have indgået et samarbejde med den kendte kunstner Bjørn Nørgaard, som igennem Stenhuggerlauget i Danmark har designet 2 spændende kunstværker i granit, som både er gravminder og kunst på én og samme tid.

Udover 2 afdelinger i Fredericia, har Fredericia Stenhuggeri 4 afdelinger på Fyn:

Middelfart Stenhuggeri
Ejby Stenhuggeri
Vissenbjerg Stenhuggeri
Assens Stenhuggeri